Hinta, maksuvaihtoehdot ja peruutusehdot


KURSSIMAKSU

Koulutus koostuu kolmesta koulutusvuodesta: Beginner, Intermediate ja Advanced. Koulutus maksetaan vuosittain. 

Vuosittainen koulutusmaksu sisältää:

  • Kaksi 6-päiväistä lähitopetusmoduulia Somatic Experiencing Internationalin hyväksymän kouluttajan kanssa.
  • Avustajatiimin tukemaan oppimistasi lähiopetuspäivien aikana erityisesti pienryhmäharjoittelun aikana. Tavoitteenamme on korkea avustaja-opiskelija suhde, tyypillisesti 1 avustaja per 4 opiskelijaa.
  • Somatic Experiencing Internationalin virallisen opintomateriaalin ("SE manual")
  • Diat ja mahdolliset muut opintomateriaalit  

Tämänhetkinen vuosittainen koulutusmaksu on 3000€ (sis. 24% ALV), joka sisältää ilmoittautumismaksun (600€, sis. 24% ALV). 


MAKSUAIKATAULU JA -VAIHTOEHDOT

Ilmoittautumismaksu 600€ maksetaan koulutushakemuksen yhteydessä. Hakemuksesi käsitellään vasta ilmoittautumismaksun maksettuasi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, palautamme ilmoittautumismaksun kokonaisuudessaan.

Loput koulutusmaksusta voi maksaa: 

  • yhdessä erässä 2024 maaliskuun alkuun mennessä (tarkka eräpäivä ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä), tai
  • kahdessa yhtä suuressa erässä maaliskuun alussa ja 4.8.2024 mennessä.


PERUUTUSEHDOT

Jos opiskelija peruuttaa osallistumisensa viimeistään 90 päivää ennen opintovuoden ensimmäisen moduulin alkamispäivää, koko maksettu summa palautetaan (paitsi hallintokulut).

Jos opiskelija peruuttaa viimeistään 60 päivää ennen opintovuoden ensimmäisen moduulin alkamispäivää, 50% maksetusta summasta palautetaan (paitsi hallintokulut). Tämän päivämäärän jälkeen maksettuja kurssimaksuja ei palauteta, paitsi jos kyseessä on ylivoimainen este (lääkärintodistuksella vahvistettu tapaturma tai äkillinen sairaus).

Kaikissa opiskelijan peruutustapauksissa järjestäjä pidättää 100€ hallintokuluina.

Jos koulutus joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, opiskelijoille ilmoitetaan mahdollisimman pian ja maksettu summa palautetaan kokonaisuudessaan. Järjestäjä ei kuitenkaan ole vastuussa kuluista, joita on voinut aiheutua kuljetusten, hotellien ym. peruutuksista.