Somatic Experiencing® johdantokurssi

Tulevat johdantokurssit


Seuraavan johdantokurssin ajankohtaa ei ole vielä päätetty. Jos kurssi kiinnostaa sinua, ota yhteyttä.

Kaksipäiväinen Somatic Experiencing® -johdantokurssi sopii kaikille jotka haluavat ymmärtää traumaa paremmin. Sen tarkoituksena on antaa osallistujille sekä teoreettista ymmärrystä että omakohtaisen käytännön kokemuksen Somatic Experiencing -lähestymistavasta. 

Kouluttajina toimivat kansainväliset Somatic Experiencing -kouluttajat.

Johdantokurssi kattaa seuraavat aiheet:

  • Trauman määritelmä SE-näkökulmasta
  • Mitä SE on ja miten se eroaa muista terapioista?
  • SE:n keskeiset käsitteet ja perusperiaatteet
  • Autonominen hermosto ja sen fysiologinen yhteys ja vaikutus mielen toimintaan
  • Resilienssi ja itsesäätely
  • Demoja ja videoita
  • Kokemuksellisia harjoituksia

Kysymyksille varataan myös riittävästi aikaa.

Kurssi sopii erityisesti toimijoille, jotka kohtaavat traumatisoituneita, post-traumaattisesta ja/tai kroonisesta stressistä kärsiviä ihmisiä työssään. Esimerkkeinä psykologit, psykoterapeutit, lääkärit, sairaanhoitajat ja muut terveydenhuoltoalan ammattilaiset, opettajat, sosiaalialan työntekijät, kehoterapeutit ja muut terapeutit.

Mikäli olet kiinnostunut kolmivuotisesta Somatic Experiencing Practitioner -koulutuksesta, sinun tulee olla käynyt tällainen kaksipäiväinen johdantokurssi. Johdantokurssille osallistuminen ei kuitenkaan edellytä kolmen vuoden koulutukseen sitoutumista. Voit siis osallistua vain tälle kurssille ammatilliseksi lisäksi, ymmärtääksesi paremmin trauman kohdanneita ihmisiä.

MUUTA

Johdanto järjestetään Zoomin välityksellä yleensä klo 10-13 ja 14.30-17.30 Suomen aikaa kumpanakin päivänä (aikataulu varmistetaan ilmoittautumisen yhteydessä). Linkki lähetetään osallistujille noin viikko ennen koulutuksen alkua.

Opetuskieli on englanti. Koulutuksen aikana käytävät pienryhmäkeskustelut voi käydä suomeksi. Tulkkaus suomeksi järjestetään mahdollisesti tarpeen mukaan. Mikäli tarvitsisit tulkkausta, mainitse asiasta ilmoittautumisesi yhteydessä.

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

Johdantokurssien hinta on 330€ (sis. ALV 24%).

Ilmoittautumisen yhteydessä lähetämme sinulle laskun. Vain maksun suorittamalla sinulle on varattu paikka koulutukseen. Paikkoja on rajoitetusti.

PERUUTUSEHDOT

a) Jos opiskelija peruuttaa osallistumisensa viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua (päivämäärä vahvistetaan laskun lähettämisen yhteydessä), osallistumismaksusta palautetaan 200€. Tämän päivämäärän jälkeen osallistumismaksua ei hyvitetä. 

b) Jos järjestäjä, Somatic Experiencing Finland, peruuttaa koulutuksen, maksettu ilmoittautumis-/osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Järjestäjä ei kuitenkaan ole vastuussa kuluista, joita on voinut aiheutua osallistujan muista peruutuksista (lastenhoitaja, jne.).

c) Jos koulutuspäiviä joudutaan siirtämään järjestäjästä riippumattomista syistä (esim. kouluttajan sairastuminen), ilmoittautuminen siirretään uudelle ajankohdalle. Hyvitystä ei tällöin myönnetä automaattisesti. Opiskelijalla on kuitenkin oikeus peruuttaa osalllistumisensa tiettyyn, ilmoitettuun päivään mennessä (2 viikkoa ennen koulutuksen alkua) kuten kohdassa (a).