Suomeen tulevat SE-kouluttajat

Doris Rothbauer

Doris on saksalainen laillistettu psykoterapeutti, jolla on yli 20 vuoden kokemus asiakastyöstä Münchenissä.

 Hän työskentelee SE-kouluttajana ympäri Eurooppaa. Doris on erittäin pidetty kouluttaja, joka painottaa kiintymys- ja kehityksellisten traumojen sekä shokkitrauman vuorovaikutusta.

Doris on Suomen ensimmäisen SE-koulutuksen kouluttaja 1. vuodelle (2024).

Sean Frankino

Sean on sosiaalityöntekijä, kouluttaja ja psykoterapeutti, jolla on vastaanotto New Yorkissa. 

Uransa alussa Sean työskenteli psykoterapeuttina mm. LGBTQIA+-yhteisön, HIV:n/AIDSin kanssa elävien henkilöiden, espanjankielisten maahanmuuttajien ja entisten vankien kanssa. Tämä työ sai hänet etsimään parempaa ymmärrystä traumasta.

Hän yhdistää työssään SE:tä EMDR:n, relationaalisen psykoterapian ja kosketustyön kanssa. Somatic Experiencingin opettamisen lisäksi hän on Attachment Focused EMDR:n kouluttaja.

Sean on tulossa kouluttajaksi SE-koulutuksen 2. vuodelle (2025).

Lael Keen

Lael on Somatic Experiencing®:n Advanced-tason kouluttaja. Hän on ollut Rolfer vuodesta 1984 ja opettaa SE:n lisäksi Rolfingia® ja Rolf Movementia® ympäri maailmaa. 

Laelilla on 5. asteen musta vyö Ki-Aikidossa ja hän on opiskellut monia muitakin eri lajeja ja terapioita, jotka keskittyvät kehon ja mielen yhteyteen.

Lael asuu Etelä-Brasiliassa, jossa hän ja hänen miehensä (myös SE-opettaja) omistavat ja ylläpitävät koulutuskeskusta Atlantin sademetsässä.

Leal on tulossa kouluttajaksi SE-koulutuksen 3. vuodelle (2026).