Somatic Experiencing® koulutukset

Trauma on ehkä vältellyin, huomiotta jätetyin, vähätellyin, kielletyin, väärinymmärretyin ja hoitamattomin inhimillisen kärsimyksen syy.
                                                                                                          - Peter Levine


Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus kestävään eheytymiseen. 

SE™ Professional Training -ohjelma on käytännönläheinen täydennyskoulutusohjelma, joka on suunniteltu tukemaan terapeuttien ja muiden ihmistyön ammattilaisten kykyä ymmärtää ja auttaa traumasta tai kroonisesta stressistä kärsiviä asiakkaita.  

Koulutus on Somatic Experiencing Internationalin akkreditoima ja kouluttajina toimivat kansainväliset SE-kouluttajat.  Tämä on ainut koulutus, joka antaa oikeuden Somatic Experiencing Practitioner (SEP) -nimen käyttöön. Sama koulutusohjelma on tarjolla ympäri maailmaa, mukaan lukien suurin osa EU-maista, Iso-Britannia, USA, Etelä-Amerikka, Etelä-Afrikka, Aasia ja Lähi-itä. Ja pian myös Suomessa!

Lue lisää Suomen tulevasta SE™ Professional Training -koulutuksesta.

Mikäli olet kiinnostunut kolmivuotisesta Somatic Experiencing Practitioner -koulutuksesta, sinun tulee olla ensin käynyt kaksipäiväinen SE johdantokurssi. Johdantokurssille osallistuminen ei kuitenkaan edellytä kolmen vuoden koulutukseen sitoutumista. Voit siis osallistua vain tälle kurssille ammatilliseksi lisäksi, ymmärtääksesi paremmin trauman kohdanneita ihmisiä.

Suomeen tulevat SE-kouluttajat

Doris Rothbauer

Doris on saksalainen laillistettu psykoterapeutti, jolla on yli 20 vuoden kokemus asiakastyöstä Münchenissä.

 Hän työskentelee SE-kouluttajana ympäri Eurooppaa. Doris on erittäin pidetty kouluttaja, joka painottaa kiintymys- ja kehityksellisten traumojen sekä shokkitrauman vuorovaikutusta.

Sean Frankino

Sean on sosiaalityöntekijä, kouluttaja ja psykoterapeutti, jolla on vastaanotto New Yorkissa. 

Uransa alussa Sean työskenteli psykoterapeuttina mm. LGBTQIA+-yhteisön, HIV:n/AIDSin kanssa elävien henkilöiden, espanjankielisten maahanmuuttajien ja entisten vankien kanssa. Tämä työ sai hänet etsimään parempaa ymmärrystä traumasta.

Hän yhdistää työssään SE:tä EMDR:n, relationaalisen psykoterapian ja kosketustyön kanssa. Somatic Experiencingin opettamisen lisäksi hän on Attachment Focused EMDR:n kouluttaja.

Lael Keen

Lael on Somatic Experiencing®:n Advanced-tason kouluttaja. Hän on ollut Rolfer vuodesta 1984 ja opettaa SE:n lisäksi Rolfingia® ja Rolf Movementia® ympäri maailmaa. 

Laelilla on 5. asteen musta vyö Ki-Aikidossa ja hän on opiskellut monia muitakin eri lajeja ja terapioita, jotka keskittyvät kehon ja mielen yhteyteen.

Lael asuu Etelä-Brasiliassa, jossa hän ja hänen miehensä (myös SE-opettaja) omistavat ja ylläpitävät koulutuskeskusta Atlantin sademetsässä.