Somatic Experiencing® koulutukset

Trauma on ehkä vältellyin, huomiotta jätetyin, vähätellyin, kielletyin, väärinymmärretyin ja hoitamattomin inhimillisen kärsimyksen syy.
                                                                                                          - Peter Levine


Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus kestävään eheytymiseen. 

SE™ Professional Training -ohjelma on käytännönläheinen täydennyskoulutusohjelma, joka on suunniteltu tukemaan terapeuttien ja muiden ihmistyön ammattilaisten kykyä ymmärtää ja auttaa traumasta tai kroonisesta stressistä kärsiviä asiakkaita.  

Koulutus on Somatic Experiencing Internationalin akkreditoima ja kouluttajina toimivat kansainväliset SE-kouluttajat.  Tämä on ainut koulutus, joka antaa oikeuden Somatic Experiencing Practitioner (SEP) -nimen käyttöön. Sama koulutusohjelma on tarjolla ympäri maailmaa, mukaan lukien suurin osa EU-maista, Iso-Britannia, USA, Etelä-Amerikka, Etelä-Afrikka, Aasia ja Lähi-itä. Ja pian myös Suomessa!

Lue lisää Suomen tulevasta SE™ Professional Training -koulutuksesta.

Mikäli olet kiinnostunut kolmivuotisesta Somatic Experiencing Practitioner -koulutuksesta, sinun tulee olla ensin käynyt kaksipäiväinen SE johdantokurssi. Johdantokurssille osallistuminen ei kuitenkaan edellytä kolmen vuoden koulutukseen sitoutumista. Voit siis osallistua vain tälle kurssille ammatilliseksi lisäksi, ymmärtääksesi paremmin trauman kohdanneita ihmisiä.


Suomeen tulevat SE-kouluttajat

Doris Rothbauer

Doris on saksalainen laillistettu psykoterapeutti, jolla on yli 20 vuoden kokemus asiakastyöstä Münchenissä.

 Hän työskentelee SE-kouluttajana ympäri Eurooppaa. Doris on erittäin pidetty kouluttaja, joka painottaa kiintymys- ja kehityksellisten traumojen sekä shokkitrauman vuorovaikutusta.

Ariel Giarretto

Ariel on toiminut pitkään perhe-  ja traumaterapeuttina, kansainvälisenä kouluttajana sekä seksuaalikasvattajana.

 Ariel kouluttaa vuosittain satoja ammattilaisia ympäri maailmaa hoitamaan post-traumaattisesta stressistä ja kompleksisesta traumasta kärsiviä asiakkaita.