HALUATKO EHEYTTÄÄ TRAUMOJASI?

Somatic Experiencing Practitioners Suomessa

Amita Riikka Lehti

Tarjoan SE-istuntoja rauhallisessa ja kunnioittavassa kahdenkeskeisessä kohtaamisessa. Tavoite on tukea asiakasta kehon kautta aistien ja autonomisen hermojärjestelmän itsesäätelykykyä tukien syvempään eheytymiseen traumaatisen kokemuksen jälkeen. Monet asiakkaani ovat käyneet usein pitkänkin psykoterapian ja toivovat tapaamisistamme helpotusta kehossa edelleen kokemillensa traumamuistoille tai aktivoitumiselle.

Vastaanotan Helsingissä kahtena päivänä viikossa ja tarjoan myös zoom-istuntoja. Olen myös perhekonstellaatiokouluttaja ja ohjaaja jo yli 20 vuoden ajalta.

 Lue lisää www.taivaltaja.fi

Mariel Mansoniemi

Kehollista tuntemista myötätuntoisessa läsnäolossa. Olen kolmen lapsen äiti ja biologian alan tohtori. Terapiamaailmaan päädyin, koska elämäni alkoi olla liian vaikeaa monella tapaa, mikä juonsi juurensa kehityksellisistä traumoista. Terapian opiskelun kautta löysin ihmisyyden kokemuksellisesta tutkimisesta työelämääni merkityksen ja intohimon. Vastaanotan asiakkaita Turussa sekä Zoomissa. Minulle hitaus ja hienovarainen kohtaaminen on  hienointa Somatic Experiencing -lähestymistavassa. Lue lisää www.sydamellamariel.fi

Lea Turunen

Elämäni ennen SE:tä oli varsin hyvää, mutta oman SE-työskentelyn jälkeen se on ollut vielä paljon parempaa: tunnen syvemmin ja menneisyyden hankalat kokemukset rajoittavat minua vähemmän. Olen uskaltautunut vakavaan parisuhteeseen sekä äidiksi. Tarjoan tukea ja apua vanhemmuuteen ja elämän siirtymävaiheisiin coachingin ja Somatic Experiencing työkaluja yhdistäen. 

Uudet kotisivut työn alla ; )


Trauma on elämän tosiasioita. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla elinkautinen tuomio.
                                                                                                                                    - Peter Levine