Pohjavaatimukset koulutukseen

 • Kaksipäiväinen SE johdanto-kurssi käytynä koulutuksen alkuun mennessä.
 • Ammatilliset mahdollisuudet integroida SE osaksi omaa työtäsi muiden ihmisten auttamisen parissa, esimerkiksi:
  ▪ Mielenterveyden ammattilaiset: psykiatrit, psykologit, psykoterapeutit, taide- ja musiikkiterapeutit, jne.
  ▪ Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöt: akupunktiohoitajat, ensihoitajat, fysioterapeutit, kiropraktikot, koulutetut hierojat, kätilöt, lähihoitajat, lääkärit, osteopaatit, sairaanhoitajat, sosiaalityöntekijät, sosionomit, toimintaterapeutit, jne.
  ▪ Vaihtoehtoisten kehollisten hoitomuotojen harjoittajat: kraniohoitajat, Feldenkreis tai Rosen harjoittajat, jne.
  ▪ Muut: kriisikeskuksessa työskentelevät, opettajat, koulukuraattorit, sovittelijat, coachit/valmentajat, seurakunnan työntekijät, jne.
  Soveltuvan alan opiskelija voidaan myös hyväksyä koulutukseen.
 • Halukkuus omien traumojen työstämiseen. (Koulutuksen ei ensisijaisesti ole tarkoitus olla omaa terapiaa. Siitä huolimatta henkilökohtaiset traumat voivat nousta pintaan ja niiden työstämiselle pitää olla avoin. Toivomme, että olet tehnyt riittävästi töitä mahdollisten omien vakavien traumojesi parissa ennen koulutuksen alkua, jotta pystyt olemaan läsnä ja omaksumaan koulutuksen sisällön.)

Suosittelemme kaikille paria SE sessiota ennen koulutuksen aloittamista. Tämä auttaa luomaan hyvän pohjan oman hermojärjestelmän säätelylle ja tarjoaa kokemuksellisia oivalluksia SE lähestymistapaan. Näitä sessioita ei lasketa osaksi  SE-sertifointivaatimusten mukaisia sessioita.